Håndværket Bag Stenhuggeriet

Hos Gudnason mødes ældgammelt håndværk og den helt moderne teknologi i skøn forening. Vi rådgiver om stenhugning, gravsten, individuelle stentrappeløsninger. Læs mere.

Fra tusinde år gammel tradition til moderne teknologi

Virksomheden Gudnason Gravsten forener et flere tusinde år gammelt håndværk med de allernyeste teknologiske fremskridt. Vi bruger naturligvis stadig hammer og mejsel til vores ædle og raffinerede håndværk. Gudnason er samtidig Danmarks mest moderne stenhuggeri. Her anvendes avancerede teknologier og moderne maskiner, der saver, fræser og polerer. Det vigtigste er dog stadigvæk håndværket, og den viden alle vore medarbejdere har om sten, og om hvordan en sten får sit eget liv og blivende værdi. Det leverer Gudnason.

Teknologi og kvalitet i håndværket

Gudnason har et fuldautomatisk bearbejdningscenter, hvor såvel vores store skæremaskine med en diamanthøvl skærer stykker af kolossale granitblokke, som Lars Gudnason selv har hentet hjem til Danmark efter firmaets høje standarder. Vores CNC styrede slibe- og polermaskine er også en del af vores højteknologiske afdeling. Når store granitblokke, som dem, vi har liggende hos Gudnason i Give, skal gennemskæres skal du naturligvis benytte dig af den mest moderne og præcise teknologi. Det gør vi med vores avancerede, horisontal Blokwire-sav.  Vi garanterer at de sten, der udgår fra vores virksomhed er førsteklasses og i prima kvalitet. Vi benytter den allermest moderne teknologi, hvor den giver mening og høj kvalitet. Hos Gudnason får du samtidig også raffineret skrifthuggerarbejde, og det fornemste stenhuggerarbejde hos os. Gravsten med indhuggede skrifter, som det har været gjort gennem genrationer af stenhuggere. Der er ting, man ikke kan sætte op på en computer, og hvor teknologien ikke giver mening eller bedre kvalitet.  Hos Gudnason kan vi alt, der handler om sten.